Ducted fan jet
Viftefly, fly med ducted fan
!

Tiger Shark 400 Fan jet

!
Larger picture
Et meget bra fly i kraftig depron, vingene er belagt med plast rundt foam kjerne. Leveres med Power fan 400 Duct. Pneumatisk opptrekkbart understell fåes også til denne modellen. Leveres i 3 farger. Styres med høyderor, sideror og balanseror. 

Tiger Shark Delta

!
Larger picture

Superask jager, klokket til 144 km.t med 400 power fan.Leveres med power fan duct.

 

L-39 Albatross Jet

!
Larger picture
Flott jager fra Freewind. Leveres som ARF. Fabrikkmontert børsteløs motor, speedcontroller og servoer. Det som gjenstår er å montere inn din egen mottager, montere vinger og haleror og understell så er du i luften på kort tid. Masser av krefter i disse flyene.

T-38 Talon

!
Larger picture
En flott jetjager, rikelig med motorkraft. Leveres som ARF med fabrikkmontert børsteløs ducted fan, servoer og speedcontroller.  Kun litt monteringsarbeid så er du klar til å sette inn din egen mottager og  batteri. Du kan være i luften på noen få timer. 

Mirage Ducted Fan jager

!
Larger picture
Denne er også en fulltreffer for dem som liker jet. Leveres med ferdig montert elektronikk, mangler kun mottager og sender. Lipo batteri og lader er også med i pakken. Flyr like suverent som F-18.

F-18 Ducted Fan jager

!
Larger picture

Suverent fly, kun kort tids montering så er du flyklar. Leveres som ARF og komplett med Lipobatteri og lader. Sender og mottager følger ikke med. Vi har testet flyet og det holder hva det lover. Fart ca 100 km/t.

F-14 Tomcat Ducted fan jager

!
Larger picture

En virkelig flott maskin, denne har et vingespenn på hele 122,3 cm. Beregnet for ducted fan eller pusher motor børsteløs. 73,5 mm duct brukes i denne modellen.