thumb-mono2
Micro/mini modeller
Her finner dere små lette modeller for innendørs flyging,Og endel minmodeller for utendørs.
!

Nineeagles P-47 WWII 2,4gHz RTF

!

Komplett modellpakke med alt du trenger for å fly. Patentert propellsystem som sparer deg for knekkede propeller, den spretter simpelhen av ved bakkekontakt og den trykkes på igjen på sekunder. Reservedeler er også tilgjengelig til denne modellen.

Nineeagles Yak-54 RTF .2,4gHz

!

Virkelig et flott fly, alt du trenger er med i settet. Reservedeler er også tilgjengelig. Kan flyes ute og innendørs. Styres med motor, høyderor, balanseror og sideror. Patentert propellsystem som sparer deg for knekte propeller, propeller løsner før den brekker og kan settes på igjen iløpet av sekunder.

 

Fly-Fly P-51 Mustang RTF Mini

!
Super detaljert modell av en berømt WWII jager. Her er også løse vingetanker med i settet. Du får modellen som RTF med servoer, børsteløs motor, speedcontroller og Li-Po batteri.

Fly-Fly F-4U- Corsair Mini RTF

!
Super detaljert WWII Jager. Flyet har ferdig montert børsteløs motor, speecontroller servoer og Li.Po batteri medfølger .

Fly-Fly Cessna 182 RTF Mini

!
Super detaljert Cessna 182 . RTF m/børsteløst oppsett. Servoer, speedcontroller er ferdig montert. Styres me3d balanseror,sideroro,høyderor og motor.

DX.220 Micro motorglider

!
Et flott scalafly av en motorglider. Kommer komplett med alt du trenger. 2,4 gHz sender, lipobatteri og field lader. Flyr utroligt bra og tåler ganske mye vind. Flyes ute eller innendørs.

Seawind Mini Sjøfly

!
Flott modell, Børsteløst oppsett. Alt du trenger utenom mottager og sender er med i settet. Flyet er laget av det nesten uknuselige matriale EPO. Tar greit av fra snø,gress og selvfølgelig vann.

Easysky Mini J-3 Cub RTF

!

Lettflydd flot modell av en Cub.  Motor,speedcontroller, servoer er fabrikkmontert i flyet. Settes sammen på kort tid.  Du må ha egen sender og mottager.

Se video under mer informasjon linken.

Easysky Mini Cessna 180 RTF

!

Nydelig liten modell, full firkanals med balanseror,sideror,høyderor og nesehjulstyring.  Settes sammen på kort tid. Du kan lese en test av flyet her på Ezonemag. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1380334#post17249081http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1380334#post17249081

Se video under mer informasjon linken.

A-10 Worthogg Mini Ducted Fan

!
Endelig er en miniutgave av dette kjente flyet laget, flyet er produsert i EPP og er meget solid og lett å reparere.   Leveres som en ARF modell med 2 stk 30mm børsteløse ducted fan, 2 stk speedcontrollere, servoer og Lipobatteri.

Micro Bird

!
En lite gøy sak for de som liker fugler. Flyr utroligt fint og er lett å bygge. Snap&Fly elektronikk kan brukes i denne. Byggehjelp video og opplysninger finner du under " mer informasjon " Du må kunne ha mixing for å fly denne fuglen.

Micro DH-2 WWI Jager

!
Ferdige printede Durobatic plater. Her er alt du trenger for å fullføre denne klassiske modellen. Du kan bruke alle typer av microbrikker i denne som Kyosho eller Parkzone P-51 elektronikk.

Stevens Aero - S-POU!™ V2.4 Micro RC Kit

!
Artig liten Scala modell, enkel å bygge. Alle deler er laserkuttet og merket.

Mini Extra 300 2,4 gHz

!

Komplett pakke, her er alt du trenger. Flyet leveres som RTF. Settes sammen på få minutter.
Styrbart halehjul, balanseror og høyderor. Denne vesle maskinen kan gjøre det meste.
Laget av et utroligt robust matriale som gjør at den tåler det meste og kan derfor flyes av nybegynnere også. Patentert propsaversystem som sparer deg for brekkte propeller. Digital 2,4gHz radio er også med.

Biplane Fuselage uten motorpod

!
Larger picture
Nytt fly uten motorenhete. Kun flyet uten pushrods. Enheten må monteres sammen. Lim følger ikke med.

V-Tail fuselage uten motorpod.

!
Larger picture
Kun flyet uten pushrods og motorenhet. Enhetene må monteres sammen. Lim følger ikke med.

SAKURA micro 3D EPP

!
Her får du 2 fly i settet,et som er i EPP og farget og ett i hvit Depron som du selv kan farge i dine egne farger. Enkel å bygge fin å fly. Leveres med bøsteløs motor,speedcontroller,servoer,batteri og propell.

Ultra micro Pitts Christen Eagle

!
En flott liten modell, laget for microelektronikk som Vapor / Kyosho, Parkzone eller lignende. Alle deler er laserskåret og ferdig farget. Enkel å bygge og meget artig å fly. Settet inneholder alt untagen elektronikken og motor.

Ultra Micro Pitts

!
Samme sett som Christen Eagle, men i Rød farge.

Ultra Micro Pitts

!
Samme sett som Christen Eagle, men i blå utførelse som på bildet